• Намалена цена
  • Ново
Тъкан от спонсор - винтидж илюстрация зима на открито снежен въглен горчица Аляска, отпечатана върху памук попъл тъкан мазнина квартал - шиене на килинг рокли за об?

Тъкан от спонсор - винтидж илюстрация зима на открито снежен въглен горчица Аляска, отпечатана върху памук попъл тъкан мазнина квартал - шиене на килинг рокли за облекло за облекло

 
BGN 6.50

Брой продукти
В магазина

Снежни шейни снежни шейни снежни зими винтидж плат, отпечатан от Spoonflower Btyspoonfonflower Fabric, е устойчиво отпечатан в САЩ, използвайки нетоксични мастила и етично добити материали Опции за рязане : до двора : един двор с тъкани с дължина 36 "и дълъг и дълъг и дълъг Множество ярда ще отпечатат като непрекъсната дължина. Изберете или разрез на двора или мазнина, който е разрез . Нашият уникален процес по заявка означава, че можете да намерите перфектния дизайн и да го отпечатате по поръчка на правилната материя за вашия проект! С Spoonflower можете да се свържете с художници от цял ​​свят. Ширината на двора ще зависи от вида на избирането на плат. Всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба! Оригинален дизайн Авторско право : Андреа Лорън. Множество ярда ще се отпечатат като непрекъсната дължина, множество мазнини квартали се произвеждат като индивидуални разфасовки . Селината е безпринцована . Ние не предлагаме половин ярда. Eco Friendly & Made in the USA : Дизайнът по ваш избор в снимката на списъка е отпечатан за поръчка, използвайки екологични мастила на водна основа върху избраната от вас селекция от плат.


Подробности

Те също купуват с този продукт