• Намалена цена
  • Ново
Прегръщане за дивани леко плюшено одеяло меко и одеяла за легла е подходящо за домашен текстил подарък

Прегръщане за дивани леко плюшено одеяло меко и одеяла за легла е подходящо за домашен текстил подарък

 
BGN 17.99

Брой продукти
В магазина

Коледни опции за подарък : Виртите моделиране и цветове правят коледният венец да бъде добър избор като подарък
Лесна грижа : машинно измийте леко в студена вода и подобни цветове. Това одеяло от руно ви дава топлина, докато сте меки и нежни.
Многофункционално : Покрийте коленете и краката си с нашето одеяло на лицето, докато четете на стол, заобиколен от меки одеяла за a Чаша чай в мразовита сутрин и уютна следобедна дрямка през нощта. Освен това е чудесен за употреба на открито, къмпинг, пътни пътувания или път за любители на пътуванията. Моля, обърнете внимание, че този артикул се доставя от международен продавач. Забележка : Не избелвайте. Не мога да си позволя топки. Приветствените знаци са внимателно проектирани от нашите дизайнери. Сухо при ниска температура. Красиво опакована с елегантна панделка за подаръци, това е идеалният избор на подарък за момчета, момичета, приятели и семейство. Просто го закачете в края на стол, диван, диван или легло и той ще направи страхотен декор за дома. Той е траен и може да се използва за дълго време. Офисите, училищата, домовете и други места са много подходящи за използването им, което прави тази коледна атмосфера по -интензивна .
1 одеяло
Коледни орнаменти, елате и вижте, кой ще ви открадне отново Коледа. Нашите знаци за качество са идеалният начин да посрещнем вашето семейство, приятели и съседи във вашия красив дом . Това одеяло се чувства като перфектния спътник, идеален за настаняване около къщата. Изключителен дизайн : изискани модели и ярки цветове, деликатен лък и селски канап.
Перфектният подарък.
Лесно съответства на съществуващото ви спално бельо или декор за дома. Сега изненадайте вашите близки с тази естетическа естетика на коледните венци!. Перфектният подарък за Коледа, Свети Валентин, рождени дни и домакини.


Подробности

Те също купуват с този продукт