• Намалена цена
  • Ново
Градиент градиент сенки за сенки за сенки с хайлайтер за сенки за сенки за сенки за сенки хипоалергенни за чувствителни очи

Градиент градиент сенки за сенки за сенки с хайлайтер за сенки за сенки за сенки за сенки хипоалергенни за чувствителни очи

 
BGN 11.99

Брой продукти
В магазина


Тази леко блестяща градиентна пръчка за сенки е най -добрият подарък за роднини за жени и приятели Дълготрайният грим не излита и може да запази яркото грим на очите, дори когато се изпотявате. Опаковката е малка и преносима, така че можете да се докоснете до грима си по всяко време, когато излизате.
Незабавно озарява и бляскаво сенче, подходящо за грим.
Просто го нанесете напред и назад нежно 3-5 пъти към зоната, където се нуждаете от грим, и можете да създадете градиентния грим за сенки за очи искам. Разглезете приятелката си, съпруга, мама или най -добър приятел.
Различните цветове на пръчките за сенки са съчетани, а наклоненият дизайн е лесен за нанасяне, което ви позволява да сменяте грима за очи по всяко време, навсякъде. Направете най -добрите четки за грим за жени, млади момичета, тийнейджъри и страхотна идея за подарък за всеки повод.Характеристики :
2-в-1 двоен цвят естествен градиентен сенки за сенки надграден въртящ се дизайн, стилен и елегантен, не е лесен за счупване.
Спецификации :
Тип на кожата : Обща
Категория : Инструмент за грим в сянка.


Подробности

Те също купуват с този продукт