• Намалена цена
  • Ново
Първоначални обеци за момичета деца стерлинги сребро пост злато платно капици CZ хипоалергенни обеци за момичета жени малко дете Детски подаръци за бижута подаръц?

Първоначални обеци за момичета деца стерлинги сребро пост злато платно капици CZ хипоалергенни обеци за момичета жени малко дете Детски подаръци за бижута подаръци

 
BGN 1.33

Брой продукти
В магазина

без омаловажаване, без дразнене, хипоалергенни обеци за родословни за жени и момичета чувствителни уши Първоначални обеци : 1 чифт буква k Първоначални обеци за жени жени, деликатни обеци с шпилки с павета дъга кубична циркония, искрица и елегантна, идеална за всеки ден и нощно облекло. AAA+ кубичен циркония камък, искрица и елегантен, подходящ за жени и момичета . Когато носи обеци от шпилки, тя ще има напомняне за нейната сила и че винаги сте там за нея . Персонализирайте го с първоначалния на любимия човек, за да го направите подарък, за да отпразнувате вашата уникална любов. КУБИЧНИ ЦИРОНИЯ Първоначални обеци за родове за жени. Hypo Allergenic 925 Sterling Silver Post Rainbow Cubic Zirconia Gold Plated 26 Първоначални обеци за момичета. Можете да изберете писма, които искате да си дадете или да я изпратите на любимите й . Първоначални обеци за родове за момичета тийнейджъри. Персонализирайте обеци с първоначалното име, за да го направите подарък, за да отпразнувате себе си . Размер : 0,28 "/7 мм х 0,31"/8 мм първоначална паве с кубична циркония. Подаръци за Деня на майката, подаръци за Свети Валентин за нея, подаръци за момичета тийнейджъри, обеци за жени. След услугата за продажби : Защитени от 90-дневни пари обратно, ако не сте доволни от първоначалните обеци за момичета жени след закупуване. Cubic Zirconia Първоначални обеци за момичета за момичета. Първоначалните обеци от шпилки са перфектен подарък, който уведомява момичетата ви, че тя винаги е свързана с вас като тези инициали.


Подробности

Те също купуват с този продукт