• Намалена цена
  • Ново
Жени Обеци от бели пеперуди дълготрайни обеци за пеперуди модни подаръци за жени момичета

Жени Обеци от бели пеперуди дълготрайни обеци за пеперуди модни подаръци за жени момичета

 
BGN 0.67

Брой продукти
В магазина

Те правят перфектното ежедневно допълнение към вашия бохемски вид, като същевременно изразяват любовта си към всички неща красиви и омайващи Безопасност : Лека и прекрасна и достатъчно здрава за ежедневно облекло. Моля, разрешете леко ръчно отклонение за измерване на данните.
Спецификация : цвят : бял, черен
Размер : 3. Те ще направят перфектното ежедневно допълнение към вашия бохемски вид и ще изразят вашата любов . Тези обеци са поставени, за да се осигури дълготраен завършек, който е без никел, без олово и хипоалерген.5cm
Забележки : 1. Тези обеци са поставени, за да се осигури дълготраен завършек, който е без никел, без олово и хипоалергенно. Дизайн : Обеците на пеперудите, леки и прекрасни. Безопасност : Лека и прекрасна и достатъчно силна за ежедневно облекло. приложими за различни поводи : В допълнение към ежедневното облекло, обеците за обръч за жени могат да се използват и за запознанства, работа, пазаруване, пътуване, партита, събирания, сватби и др. , съпруга, годеница, майка, дъщеря, приятели или дори себе си. Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от DADA от Joybuy Marketplace. , дъщеря, приятели или дори себе си . Обслужване на клиенти : С удовлетвореността на клиентите като първи приоритет, ние предлагаме услуга за удовлетвореност за всички наши стоки.


Подробности

Те също купуват с този продукт