• Намалена цена
  • Ново
15мл нетоксичен лак за нокти, подвижен гел за нокти, лесен отлепне и бърз сух, най-добър подарък за жени

15мл нетоксичен лак за нокти, подвижен гел за нокти, лесен отлепне и бърз сух, най-добър подарък за жени

 
BGN 9.99

Брой продукти
В магазина


След това нанесете две слоя лак за ноктите цвят. 15ml лак за нокти за нокти за нокти Постижим гел за нокти за красота маникюр

Характеристика :
лак за нокти, 0,5 fl oz.
Нанесете един равномерен слой от естествено козина на ноктите върху почистените си нокти. Всеки лак за нокти разполага с изключителна четка за приложение.
Последната стъпка към получаването на перфектния мани е горното покритие. Дълготрайно : до 8 дни цвят и блясък. Силно пигментираните лакове за нокти са дълготрайни, устойчиви на чипс и доставят до седем дни време за износване. Отлична услуга след продажбата : Когато намерите проблема след получаването на експреса, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа, за да можем да решим проблема ви и да ви осигурим перфектно пазаруване. Без чипиране : Формулиран като най-добрият лак за нокти. Лакът за нокти за нокти осигурява до 7 дни износване и лесно.
Пакет включва :
1 PC PC лак за нокти
Качество на салона : Постигнете резултати от качеството на салона от комфорта на собствения си дом. Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от продавачи на трети страни от Joybuy Marketplace.


Подробности

Те също купуват с този продукт