• Намалена цена
  • Ново
Kozecal мраморен модел притежател на писалка, чаша молив, притежател на писалка за мрамор Моден минималистичен държач за четка за грим за съхранение на канцеларски ма?

Kozecal мраморен модел притежател на писалка, чаша молив, притежател на писалка за мрамор Моден минималистичен държач за четка за грим за съхранение на канцеларски материали

 
BGN 2.00

Брой продукти
В магазина

Най -добри подаръци : Притежателят на четка за мрамор може да бъде отличен подарък за вашите приятели, колеги, деца или някой в ​​офиса Спецификация : Тип на артикула : Мраморен модел Пен холдерматериал : Абгрес Тегло : Прибл. Дизайн на мрамор : Притежателят на писалка за мрамор е красив, може да бъде поставен навсякъде в банята, на тоалетката в хола. Стабилна производителност : Притежателят на молив за мраморен модел е доста стабилен с основа за приплъзване, като се увери, че работният плот не се разклаща. Многофункционална : държачът за четка за грим може да се използва като държач за четка или държач за писалка за украса на маса, или у дома, или в офиса.3ozpackage Списък : 1 x Мраморен шаблон Притежател на писалка2 x Колеги за уплътнение, мраморен дизайн : Притежател на писалка за мрамор е красив, или у дома, или в офиса . Най -добрите подаръци : Притежател на четка за мрамор може да бъде отличен подарък за вашите приятели .Характеристика : 1. Голям капацитет : притежателят на писалка за мрамор може да побере голям брой четки за грим за писалка и молив, за да поддържа всичко организирано.


Подробности

Те също купуват с този продукт