• Намалена цена
  • Ново
TURECLOS домашен прозорец половин завеса спалня кухня баня полиестер мек къса драфикация поверителност Защита Декорация Мебели аксесоар бяло

TURECLOS домашен прозорец половин завеса спалня кухня баня полиестер мек къса драфикация поверителност Защита Декорация Мебели аксесоар бяло

 
BGN 3.00

Брой продукти
В магазина

Подходящи места : Тази завеса на половината прозорец е добър избор за използване в хол, спалня, кухня, баня и т. Полезен инструмент : Тази половин завеса на прозореца е добър избор за украса на прозореца и да помогнете за защитата на вашата поверителност .
Подходящи места : Тази завеса на половината прозорец е добър избор за използване в хол, спалня, кухня, баня и т.Описание :
Полезен инструмент : Тази половин завеса на прозореца е добър избор за украса на прозореца и да помогнете за защитата на вашата поверителност.
Възможно е да има лека грешка поради различни измервания на ръцете.
ЗАБЕЛЕЖКА :
Възможно е да има няколко цветови изкривявания поради различни компютърни резолюции.
Проста за инсталиране : Тази завеса на половината от прозореца разполага с бърза и удобна инсталация и не изисква специални инструменти. Добре изработен : Този драпиращ прозорец разполага с фина изработка и е мек, дишащ и гладък и може да осигури добро докосване Чувство .
Спецификация : Материал : полиестер. Пакетът включва :
1 парче завеса.
Добре изработен : Този драпиращ прозорец разполага с фина изработка и е мек, дишащ и гладък и може да може Доставете добро усещане за докосване.


Подробности

Те също купуват с този продукт