• Намалена цена
  • Ново
Цифров термометър за безжична температура, метеорологична станция, монитор на влажността на вътрешната температура на открито, голям дисплей, термометър за помещ?

Цифров термометър за безжична температура, метеорологична станция, монитор на влажността на вътрешната температура на открито, голям дисплей, термометър за помещения и манометър

 
BGN 17.33

Брой продукти
В магазина

Цифров хигрометър вътрешен монитор на влажност на външния термометър с подсветка на сензорния екран, безжичен термометър и хигрометър, включен батерия Термометър вътрешен термометър Влажността Метеорологична станция с температурен манометър Измервателен метър Хигрометър. Широко приложение】 безжична връзка на хигрометър на закрито/на открито осигурява правилен контрол на температурата и влажността, който има важен кожа, алерген и други ползи за здравето, термометър цифров може да бъде поставен в бебешка стая, разсадник, изба, мазе, склад и оранжерия.Цифров хигрометър вътрешен монитор на влажност на външния термометър с подсветка на сензорния екран, безжичен термометър и хигрометър, включен батерия. 【Интелигентен дизайн】 Във външния термометър Хидрометърът измерва едновременно процентите на външната температура и влажността на открито; Мониторът на температурата и влажността може да покаже показанията от до 3 температурни сензора за наблюдение на различни места, пакетът включва 2 температурни сензора. Характеристики на продукта : . Вътрешен безжичен термометър на закрито на открито със стрелките на температурата показва дали става все по -топло или по -студено в близост до монитора на дистанционната температура.


Подробности

Те също купуват с този продукт