• Намалена цена
  • Ново
Hemoton Единична коледна чорапа, която не тъка чорап с чорап за коледни декори за коледен декор

Hemoton Единична коледна чорапа, която не тъка чорап с чорап за коледни декори за коледен декор

 
BGN 2.33

Брой продукти
В магазина

функции - Материал : Нено -Кукула и не избледнява Идеален за пълнене с подаръци, сладкиши и шоколадови бонбони, екстри и други малки подаръци.
- Тя също може да се използва широко в магазини, офиси, хотели и ресторант, барове и всяко друго място, което искате да украсите. Това е добър избор за вашия списък за коледно пазаруване, независимо дали е за ваша собствена употреба или като подарък. Дизайнът на точките е изискан и красив, който ще съвпада с други декорации. Оставете го с пълнене на бонбони и се представя около вашата детска възглавница в Бъдни вечер, за да им дадете голяма изненада на следващата сутрин. Коледно дърво за добавяне на празнична атмосфера. Описание Този супер хубав коледен чорап може да побере много бонбони и закуски, много подходящи за деца. Страхотен подарък за приятели и деца.
- Страхотен подарък за приятели и деца. Оставете го с пълнене на бонбони и се представя около възглавницата на децата си в Бъдни вечер, за да им даде голяма изненада на следващата сутрин.
Premium нетъкана тъкан, този коледен чорап е устойчив на износване и издръжлив, екологичен и не-не-не-не-не, който не е устойчив на износ Избледняване .


Подробности

Те също купуват с този продукт