• Намалена цена
  • Ново
Мишка подложка ултра тъка

Мишка подложка ултра тъка

 
BGN 2.67

Брой продукти
В магазина

Изработена от гумен материал против приплъзване, той е мек и удобен за използване И на повърхността има слой плат, който да помогне на мишката да се плъзне по -добре.
Дължината на продукта е 24 см, а ширината е 20 см.
Подложката на мишката е подходяща за дома, офис, игра И така нататък. С помощта на тази подложка на мишката, пистата на мишката и пистата на мишката и Кликнете по -точно.
Използвайки тази подложка на мишката, вашата мишка песен и щракнете по -точно.
Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Дължината на продукта е 24 см, а ширината е 20 см.
Пакетът включва :
1 x подложка за мишка (други не са включени)
Подложката на мишката се характеризира с мека текстура, гладка повърхност и хуманизиран дизайн, което ви кара да се чувствате комфортно, когато използвате мишката. Характеристики : Ултра тънки, неплъзгащи се, миещи се
Подробности за размера :
24cm x 20cm /9. Можете да избирате според вашите предпочитания, тъй като той има много нови модели, налични с професионална технология за печат. И на повърхността има слой плат, който да помогне на мишката да се плъзне по -добре.Описание :
Подложката на мишката се характеризира с мека текстура, гладка повърхност и хуманизиран дизайн, което ви кара да се чувствате комфортно, когато използвате мишката.


Подробности

Те също купуват с този продукт