• Намалена цена
  • Ново
Притежател на сапун преди, извит самостоятелно дрениращ държач за съдове за сапун, без дупчиви държачи за сапун със сапунена чаша сапун за душ, баня, кухненска мивк?

Притежател на сапун преди, извит самостоятелно дрениращ държач за съдове за сапун, без дупчиви държачи за сапун със сапунена чаша сапун за душ, баня, кухненска мивка (бяло

 
BGN 2.67

Брой продукти
В магазина

1x държач за сапун преди държач на сапун-пакет, извит самоизтичащ сапун държач за сапун, лесен сапун без дупки със сапун за смукателна чаша сапун за душ, баня, кухненска мивка (бяла Стилен и красив : Уникалният дизайн прави нашата сапунена кутия красива и атмосферна, а за за вие. Силна засмукване : Дъното на този вертикален самостоятелен сапун Caddy има подвижна силиконова чаша. Soho Lounge : напредничав, съвременен дизайн, който илюстрира стойността и качеството. Краищата на сапунената кутия няма да навредят на ръцете ви! Многофункционални : Поставете сапунената ястие към мивката , В банята, в кухнята, на балкона, можете да използвате и сапуненото кади, за да държите всички малки предмети като сапун, гъби и четки. Освен това се предлага с двустранно лепило, без Необходимо е да пробиете дупки и силно лепило, за да поддържате сапунената кутия стабилна. Материал : Изработен от материал, стилен и красив, издръжлив и дълготраен. Обслужване на клиенти - Моля, ако имате въпроси или проблеми относно продукта, моля, не се колебайте да изпратите съобщение на продавача, ние ще отговорим в рамките на 24 часа. Достъпна цена : Въпреки че стартираният продукт няма фантазия, той има необходимите функции и е достъпен.


Подробности

Те също купуват с този продукт