• Намалена цена
  • Ново
Поставете мини къща Направи си сам дървена врата с линейна лента празна дървена врата

Поставете мини къща Направи си сам дървена врата с линейна лента празна дървена врата

 
BGN 2.00

Брой продукти
В магазина

50x0 Mini House Diy Wooden Door Kit може да украси. Прави дървения комплект за врати по -елегантен и добави малко шик за вас. - Фина изработка и добър процес, не е лесно да се деформира и повреди. - Може да се използва като снимка, съчетана с Mini House за правене на красиви снимки, декоративни и красиви. Прост и шик дизайн на външния вид. - Гладка повърхност, прост и мек вид, декоративни, много мини доставки на къщи.
. Може да се използва като опора, съчетана с мини Къща за правене на няколко красиви снимки, декоративни и красиви . - Този набор включва 1 PCS симулационен модел на вратата и 3 PCS аксесоари.
. Фина изработка и добър процес, не е лесен за деформация и повреда. - Красиво изработен и реалистичен, с висока степен на реалистично възпроизвеждане, така че не можете да го оставите . Празен дизайн, може да се използва за направата на Направи си сам. Описание
. - Материал : дърво. - Размер на опаковането : около 20x10x2cm /7. - Многоцелеви, може да се използва за дизайн на дипломиране на студенти, модел на фирмената къща, ръчна работа на DIY за любители на модела и др.


Подробности

Те също купуват с този продукт